Accessoires

Dit is een selectie van wat er mogelijk is met het maatwerk van deze wandkasten, voor meer info verwelkomen wij u graag in onze winkel  

 

opbergaccessoires

Helemaal af is uw schuifwandkast met de diverse accessoires waar u uit kunt kiezen.

 

Voor de schuifdeuren zijn er diverse accessoires beschikbaar om uw kast perfect af te werken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plakstrip voor het maken van een horizontale verdeling op de schuifdeuren, stoot- en stofborstels voor het afsluiten van de kast en een stop voor het positioneren van de deuren. Ook is er een profiel in de kleur van uw omlijsting om de eindpanelen af te werken. Uw dealer kan u helpen om de accessoires uit te zoeken die u nodig heeft.

 

Voor de kastinterieurs zijn er diverse opbergaccessoires beschikbaar voor het optimaal indelen van uw kast.  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor draadmanden, ladeblokken, stropdashouders of schoenenhouders. Met deze accessoires kunt u al uw bezittingen moeiteloos opbergen in uw Garobe schuifwandkast.

 

verlichtingVerlichting

Om de schuifwandkast mooi uit te lichten kunt u bij Garobe kiezen uit diverse soorten verlichting. Zo zijn er bijvoorbeeld inbouwspots om in uw koofpaneel in te bouwen, maar ook zijn er sfeervolle booglampjes en moderne soorten koofverlichting. Een deel van de collectie heeft een handige insteekvork waardoor de verlichting mooi is in te bouwen tussen de kap en de rails van de schuifwand.

 

 

 

 

 

 

Deuromlijstingen

deuromlijstingenDe aluminium deuromlijstingen van Garobe zorgen door hun dikte en uitvoering voor zeer degelijke en stabiele schuifdeuren. De deuromlijstingen zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf uitvoeringen, te weten.

  • Garobe Wide
  • Garobe Narrow
  • Garobe Roundline
  • Garobe Uni-line
  • Garobe Frameless

Garobe Wide heeft een brede opening in de zijstijl, zodat de schuifwandkast comfortabel open en dicht geschoven kan worden. Garobe Narrow heeft een strakkere, smallere opening in het profiel. Garobe Roundline is een speels profiel met een handige en ergonomische greep. Garobe Frameless is een zeer strakke en minimale omlijsting en Garobe Uni-line is een breed een modern profiel dat uw schuifwandkast een robuuste uitstraling geeft.

Deze deuromlijstingen zijn leverbaar in diverse standaardkleuren. Naast dit programma is het mogelijk de omlijstingen te bestellen in ca. 200 verschillende RAL-kleuren. De uitgebreide keuze aan deuromlijstingen kunt u perfect combineren met decorpanelen, glaspanelen of spiegels om een schuifwand te creëren die geheel bij uw inrichting aansluit.

 

Interieur segmenten

kastinterieursMet de segmenten van Garobe kunt u uw kast indelen zoals ú dat wilt. U kunt kiezen voor veel legplanken, hoge of lage hanggedeeltes. De segmenten zijn maximaal 560 mm diep en maximaal 2790 mm hoog. De maximale legplankbreedte is 1000 mm. Het kastinterieur van Garobe wordt in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt naar uw situatie.

Naast de rechte segmenten behoren hoeksegmenten ook tot de mogelijkheden. Met een hoeksegment kunt u een L- en een U-vormige hoekkast maken Een U-opstelling is ideaal bij een inloopkast. De afgeronde voorzijde van de legplank geeft uw hoekkast een rustig en aantrekkelijk uiterlijk.

 

 

 

 

 

segmenten